Dit is een testmelding. Leer hier meer

Fruit Tech Campus

“De Fruit Tech Campus jaagt aan, verbindt en ondersteunt”

de Groot fresh group is partner van de Fruit Tech Campus. Wij gaan voor ontwikkelingen en duurzame oplossingen. Dat is onze passie voor het vak. Een passie die wij willen overbrengen op de student van nu en de werknemer van de toekomst. Wij gaan dus graag met studenten aan het werk om samen de Groot fresh group nog innovatiever te maken. Voor nu en in de toekomst!

Educatie

De Fruit Tech Campus werkt aan de vernieuwing van fruitonderwijs gemaakt voor én door het bedrijfsleven. De Fruit Tech Campus is een initiatief van het bedrijfsleven en een samenwerking van de triple helix bedrijfsleven, onderwijs en overheid.

Samen met onze partners werken we actief aan het werven van studenten voor de fruitsector, gericht op (zij-)instroom en een leven lang ontwikkelen op het domein van #fruit, #data en #technology. We bieden diverse opleidingstrajecten aan: van korte cursussen tot volledige opleidingen, in voltijd en deeltijd, van online tot leren in de échte praktijk, van vaste trajecten tot maatwerk en Incompany.

De Fruit Tech Campus werkt aan het verkrijgen van voldoende talent met de juiste kennis en kunde voor de bedrijven die toekomstbestendig actief willen zijn in de fruitsector!

InnoCatie

Daarnaast werken we ook aan innovatie als stuwende kracht om de samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid te stimuleren en versnellen. Deze verbinding zetten we in om de verbinding van (technologische) ontwikkelingen voor de fruitsector te stimuleren en te versnellen.

Community

De derde pijler van de Fruit Tech Campus is ‘community’, waarbij we de fruitsector aantrekkingskracht en een gezicht geven waar bedrijven en onderwijs, oud en jong talent elkaar ontmoeten en inspireren.

Fruit, #data & #technologie als drager

Met de Fruit Tech Campus InnocationHub, haar Orchard of the Future en Techlabs voor o.a. Precision Farming, Robotics, Sort&Pack, Coldstore en Control Tower, waar data centraal staat. Medio 2022 is fase 1 van de bouw gereed.

Daarnaast leggen we opnieuw de verbinding met de regio. Zoals op Proeftuin Randwijk, met en Teelt Techlab en Education Orchard. Ook openen bedrijven hun praktijklocaties voor het onderwijs.

Data en technologie maakt werken in fruit weer interessant voor de Next Generation!

Bekijk de video over dit unieke project in Rivierenland.

Meer weten over onze oplossingen?

Ons team met slimme oplossingen staat voor u klaar