Dit is een testmelding. Leer hier meer

AGF Specialist

Voor de specialist, markthandelaar én landwinkel

De mooiste groenten en fruit passend bij het seizoen vindt u bij de hypermoderne Cash&Carry-locaties in Breda, de UK en Kerkdriel (Pick-Up point). Samen met u gaan we voor de maximale smaakbeleving afgestemd op de consument. Beoordeel, proef en koop meteen de dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit voor uw verkooppunt. Vers van het land naar de klant.

Maak uw keuze uit producten rechtstreeks van vaste telers uit het land. Kies bijvoorbeeld onze bananen uit de rijperij in de gewenste kleur of onze overzeese producten uit onze eigen importkanalen. Daarbij staat vooral de hoogst haalbare kwaliteit centraal. Met de lekkerste groenten en fruit uit de beste streken, geleverd door kwekers die rassen selecteren op kwaliteit maakt u als specialist het verschil en dit zorgt voor continuïteit in uw zaak. Direct per colli beschikbaar voor de specialist, markthandelaar of boerenlandwinkel.

Veel van onze producten worden afgepast aangeleverd voor optimale versheid. Het verkoopteam staat al vroeg voor u klaar!

Enkele impressies

de Groot fresh group in beeld

Oplossingen om te groeien

Maak kennis met onze effectieve oplossingen

Producten rechtstreeks van de teler

Beoordelen, proeven en kopen

Direct per colli beschikbaar

Optimale versheid

Meer weten over onze oplossingen voor AGF Specialist?

Ons team met slimme oplossingen staat voor u klaar