Dit is een testmelding. Leer hier meer

Foodtruck Festival bij de Groot fruit & vegetables in Breda

Op donderdagochtend 8 juni laat Coöperatie Hoogstraten je bij de vestiging van de Groot fruit & vegetables in Breda proeven van verrassende gerechtjes met tomaten en aardbeien. 

Een ontbijt met tomaten, tomaatjes als snack op het werk, in een smoothie… de mogelijkheden zijn eindeloos. De specials van Coöperatie Hoogstraten lenen zich voor vele momenten. Samen met Coöperatie Hoogstraten zorgt de Groot fruit & vegetables ervoor dat we het hele jaar door kunnen genieten van smaakvolle Don Mario – EAT NOW vruchtgroenten van hoge kwaliteit. En dat in alle kleuren, vormen en maten. 

Daarnaast staat Hoogstraten bekend om haar aardbeien. Eraan denken is vaak al genoeg om te beginnen watertanden. Volledig terecht ook, want de volle gerijpte aardbeien geven je de perfecte balans tussen zuur en zoet. De kleur- en smaaknuances van de aardbeien verschillen van ras tot ras. Maar altijd zijn ze glanzend rood, gaaf en sappig.

Genoeg redenen om een bezoek te brengen tijdens deze promo-ochtend. Wat denk je van een omeletje met tomaat en paprika of een frisse yoghurt met granola en aardbeien? Van 5.30 tot 11.30 uur zijn ze aanwezig met deze geweldige foodtruck bij onze vestiging in Breda om je te laten kennismaken met de smaakvolle producten van Coöperatie Hoogstraten. 

Dus laat je inspireren en kom ook proeven op donderdagochtend 8 juni in Breda. Je bent van harte welkom!

Meer weten over onze oplossingen?

Ons team met slimme oplossingen staat voor u klaar