Dit is een testmelding. Leer hier meer

Retail

Uw partner

de Groot fresh group, al sinds de jaren 30 dé partner voor een op dé klant afgestemd assortiment van groenten en fruit. Wij nemen u graag mee in onze passie hiervoor. Met in totaal 3.500 m2 geconditioneerd vloeroppervlak en een wereldwijde vertegenwoordiging in de productielanden zorgen we voor een continue aanvoer van de beste kwaliteit producten.

0  soorten groenten/fruit
0 % levering performance
0 pallets verwerkt per jaar
0 veilige km per jaar met eigen transport

Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring en uitstekende service bedienen we de retail-markt naar volle tevredenheid van onze klanten. Samen met de allerbeste leveranciers zorgen we voor de beste producten met de lekkerste smaken.

Onze service gaat verder dan het alleen leveren van de mooiste groenten en fruit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het rijpen van fruit, een leveringsperformance van 99,9%, kwaliteits- en smaakbewaking van al onze producten, plannen, transport en ketenbeheersing.

Fair Business

Fair Business is een rode draad binnen de Groot fresh group. De aanwezige certificaten zoals bijvoorbeeld IFS Logistics en PlanetProof bevestigen steeds weer wat wij in de basis willen zijn. En dat voor reeds 90 jaar! Goed voor de teeltgebieden, de leveranciers en haar medewerkers, duurzaam in onze uitvoering en verantwoord met onze afvalstromen. Daarmee houden we de keten gezond!

Enkele impressies

de Groot fresh group in beeld

Oplossingen om te groeien

Maak kennis met onze effectieve oplossingen

Gespecialiseerd assortiment

Service waarbij de klant centraal staat

Internationale vertegenwoordiging in productielanden

Moderne technieken komen de versheid ten goede

Meer weten over onze oplossingen voor Retail?

Ons team met slimme oplossingen staat voor u klaar